torsdag 24 maj 2012

Tre tunga namn på Musikfesten vid Storforsen

En ny publikfest väntar runt Stororsens vackra naturscen.

Mikael Wiehe, schlagerdrottningen Sanna Nielsen och Idolvinnaren Amanda Fondell kommer alla till Musikfesten vid Storforsen den 7 juli.
- Var och en skall känna att de får valuta för pengarna. Är det Musikfest så är det, säger Håkan Bjerking, arrangör och ägare av Eyefeed AB i ett pressmeddelande.

Håkan Bjerking
Musikfesten vid Storforsen arrangeras för första gången. Bakom eventet ligger Håkan Bjerking, mest känd som filmproducent och regissör. Han har vistats i Älvsbyn flitigt under senare år för att bland annat medverka i filmproduktionerna "En enkel till Antibes" och "Isdraken".

Bjerking trivs i Älvsbyn. Han har tidigare vid ett flertal tillfällen förklarat sin kärlek till både kommunen, invånarna och naturen. Bjerking säger sig också uppskatta den informella och lättarbetade miljö som inte minst de kommunala tjänstemännen på näringslivsavdelningen bidrar till.

Nu bjuder Håkan Bjerking tillbaka genom att arrangera en musikfest på Storforsens naturscen vid det mäktiga vattenfallet. Och han tar med sig tre tunga namn ur den svenska artisteliten.
Amanda Fondell

Mikael Wiehe får sällskap av schlagerdrottningen Sanna Nielsen och Idolvinnaren Amanda Fondell. De kommer alla att uppträda med varsitt set.

- Varför ska bara södra Sverige få njuta av dessa underbara artister? Nej, vi börjar stort och satsar på de bästa redan från början och vi sa att vi inte ska låta dem få göra två-tre låtar var. Det ska vara generöst och inbjudande, betonar Bjerking